Britta Persson Familjekonsert

Inställt!

•• NYTT DATUM ••
Denna konsert är framflyttad, ni som köpt biljetter till 17/5 har blivit kontaktade via den mail ni angav vid köpet. Era biljetter gäller fortfarande!


Efter 6 års tystnad ger Britta Persson nu ut en skiva för barn: Folk – Dikt och toner om personer. Albumet  är ett samarbete med två av Sveriges främsta barnboksförfattare och illustratörer; Lisen Adbåge och Emma AdBåge.
Det är inte alltid lätt att lyssna på musik tillsammans med de yngsta människorna i vår närhet. De kan inte relatera till Yeah-baby-come-on och du känner inte så mycket för Lilla snigel. Ibland dyker det upp skivor som barn och vuxna kan mötas i. Britta Perssons skiva är ett lysande exempel på det!
Albumet är producerad och inspelad av Petter Winnberg från Amason och innehåller sång- och gitarrdrivna kompositioner som då och då backas upp av ett litet band. Texterna har fått ta den plats de behöver. Det handlar om att vara människa. Hur det är att vara en Tyst person, om att Trösthandla, om någon som gör allt rätt och heter Susette och om vad som händer sen: Vad händer när man dör? Är det som en flytt? Hur vet man hur man gör? Blir allting plötsligt nytt? Konserten passar alla mellan åldrarna 0 och 100 år och lovar att bjuda på en hel massa språkglädje, allvar, knasigheter!  Välkomna!


Barn 50kr // Vuxna 70kr  + serviceavgift.
Hungrig eller sugen på något gott? - korv med bröd och fika finns att köpa.
Ni som kommer med barnvagn, ta gärna med cykellås då det finns begränsat med plats inomhus! Barnvagnar kan låsas fast utomhus under tak.
Dela på facebookDela på twitter